Durf jij de stap te zetten?

Professional sales van LYP
LYP verbindt salestalent aan ambitieuze organisaties. Zodat jij als professional kunt blijven groeien.

Leverage your potential

Oftewel, benut je potentieel. Ben jij klaar om verder te groeien? Wij luisteren naar wie je bent en wat je zoekt en op die manier begeleiden wij jou naar je volgende stap in je salescarrière. Door ons grote netwerk en onze marktkennis zorgen wij voor een mooie nieuwe uitdaging. Zodat jij als professional kunt blijven groeien.

wat kun je verwachten?

1. Persoonlijke kennismaking

Tijdens deze kennismaking leren we elkaar eerst beter kennen. Op deze manier brengen wij jouw kwaliteiten, behoeftes en ambities in kaart. Ook vertellen we je graag over wat de mogelijkheden zijn via LYP.

Bij een wederzijdse positieve kennismaking wordt vervolgens jouw profiel geïntroduceerd bij onze opdrachtgever(s). Al snel hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wanneer jij wordt uitgenodigd door de opdrachtgever(s) vindt er een sollicitatievoorbereiding plaats. Op deze manier ga jij goed voorbereid het sollicitatieproces in!

Dit proces kan per opdrachtgever verschillen. Hier word je van tevoren in meegenomen. Gewoonlijk vinden er zeker twee gesprekken plaats, eventueel aangevuld assessments.

Wanneer het sollicitatieproces bij de opdrachtgever positief is afgerond ontvang jij een aanbod. Gefeliciteerd! Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is je handtekening zetten.

onze kernwaarden

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP
Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij geloven dat als je écht mooie dingen wilt bereiken je lef nodig hebt om uit je comfortzone te stappen. Alleen zo kun je nieuwe dingen ontdekken en dwing je jezelf om te groeien.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Door onze aandacht te richten op hetgeen dat er écht toe doet, worden successen geboekt. Mede daarom richten wij ons puur en alleen op sales. Zo blijf je relevant.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Plezier in je werk is plezier in je leven. Wij doen wat we leuk vinden en doen dat met plezier. Zo ontstaan er mooie dingen.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij willen blijven groeien. Op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak zijn we voortdurend bezig met onszelf te ontwikkelen. Zo komen ook wij dichter bij onze full potential.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Door onze persoonlijke benadering, betrokkenheid en daarmee het opbouwen van betekenisvolle relaties leggen wij de fundering voor een duurzame samenwerking.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij geloven in ondernemerschap. We zijn proactief, zien kansen en benutten die kansen ook. Op deze manier maken wij het verschil.”

benieuwd naar jouw volgende uitdaging?

Wij gaan graag het gesprek met je aan.

of bekijk onze vacatures