op zoek naar ambitieus salestalent?

Opdrachtgever sales van LYP

LYP verbindt salestalent aan ambitieuze organisaties. Zodat jij als organisatie kunt blijven groeien.

Leverage your potential

Oftewel, benut je potentieel. Is jouw organisatie klaar om verder te groeien? Maar ontbreekt het je aan de juiste salesprofessionals? Door ons grote netwerk en onze marktkennis zorgen wij voor gekwalificeerd personeel. Wij focussen ons op salesfuncties en plaatsen kandidaten puur op basis van werving en selectie. Simpel en transparant. Zodat jij als organisatie kunt blijven groeien.

wat kun je verwachten?

1. Persoonlijke kennismaking

Tijdens deze kennismaking leren we elkaar en elkaars organisaties eerst beter kennen. Op deze manier brengen wij jullie ambities en behoeftes in kaart. Ook vertellen we je graag over wat LYP voor jouw organisatie kan betekenen.

Bij een wederzijdse positieve kennismaking gaan wij graag voor jou aan de slag. Via actief recruitment gaan wij op zoek naar het juiste salestalent. Een uitgebreide screening hoort hier vanzelfsprekend bij.

Bij een succesvolle werving worden kandidaten middels een profiel aan je geïntroduceerd. Op basis van deze profielen bepaal je wie er wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.

Vervolgens nodig jij de kandidaten uit die je wilt spreken en start jullie eigen sollicitatieproces.

Wanneer het sollicitatieproces met de kandidaat positief is afgerond, doen jullie de kandidaat een contractaanbieding. Gefeliciteerd! De vacature is succesvol ingevuld.

onze kernwaarden

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP
Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij geloven dat als je écht mooie dingen wilt bereiken je lef nodig hebt om uit je comfortzone te stappen. Alleen zo kun je nieuwe dingen ontdekken en dwing je jezelf om te groeien.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Door onze aandacht te richten op hetgeen dat er écht toe doet, worden successen geboekt. Mede daarom richten wij ons puur en alleen op sales. Zo blijf je relevant.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Plezier in je werk is plezier in je leven. Wij doen wat we leuk vinden en doen dat met plezier. Zo ontstaan er mooie dingen.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij willen blijven groeien. Op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak zijn we voortdurend bezig met onszelf te ontwikkelen. Zo komen ook wij dichter bij onze full potential.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Door onze persoonlijke benadering, betrokkenheid en daarmee het opbouwen van betekenisvolle relaties leggen wij de fundering voor een duurzame samenwerking.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij geloven in ondernemerschap. We zijn proactief, zien kansen en benutten die kansen ook. Op deze manier maken wij het verschil.”

Wil jouw organisatie ook verder groeien?

Laten we het gesprek met elkaar aan gaan om zo de uitdagingen in jouw organisatie helder te krijgen. We helpen je graag verder.