LYP verbindt salestalent aan ambitieuze Organisaties.

LYP is ontstaan uit een passie voor sales en een oprechte interesse in mensen en organisaties. Ons doel is om ze te verbinden zodat zij samen verder kunnen groeien. De naam LYP, afgeleid van Leverage Your Potential, weerspiegelt onze overtuiging dat iedereen zich voortdurend dient te ontwikkelen om dichter bij hun volledige potentieel te komen. Of het nu gaat om individuen, professionals of organisaties.

Onze kernwaarden vormen de drijvende kracht achter alles wat we doen. Wij zetten ons in om mbo, hbo en wo salesprofessionals te verbinden met ambitieuze organisaties die streven naar ontwikkeling en groei. Bij een succesvolle bemiddeling treedt de professional direct in dienst bij de opdrachtgever, wat zorgt voor een sterke en duurzame samenwerking.

Door onze inspanningen stellen we zowel de professional als de organisatie in staat om samen verder te groeien en zo hun doelen te bereiken. Bij LYP geloven we dat door het bundelen van krachten en het benutten van talent de mogelijkheden eindeloos zijn.

onze kernwaarden​

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP
Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij geloven dat als je écht mooie dingen wilt bereiken je lef nodig hebt om uit je comfortzone te stappen. Alleen zo kun je nieuwe dingen ontdekken en dwing je jezelf om te groeien.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Door onze aandacht te richten op hetgeen dat er écht toe doet, worden successen geboekt. Mede daarom richten wij ons puur en alleen op sales. Zo blijf je relevant.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Plezier in je werk is plezier in je leven. Wij doen wat we leuk vinden en doen dat met plezier. Zo ontstaan er mooie dingen.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij willen blijven groeien. Op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak zijn we voortdurend bezig met onszelf te ontwikkelen. Zo komen ook wij dichter bij onze full potential.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Door onze persoonlijke benadering, betrokkenheid en daarmee het opbouwen van betekenisvolle relaties leggen wij de fundering voor een duurzame samenwerking.”

Joey Bussolotto, eigenaar van LYP

“Wij geloven in ondernemerschap. We zijn proactief, zien kansen en benutten die kansen ook. Op deze manier maken wij het verschil.”

oprichter joey

Nadat ik zelf jarenlang in de sales binnen de arbeidsbemiddeling had gewerkt, werd het tijd om mijn eigen onderneming te starten. Dit was al enige tijd een droom van mij, dus waarom nog langer wachten? Vanuit mijn passie voor sales én mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling was het starten van een werving- en selectiebureau gericht op salespersoneel de perfecte keuze.

Joey Bussolotto kaartje

meer over LYP Weten?

Laat van je horen. We helpen je graag verder.